Lupa Kata Laluan My Sejahtera at Info

References website about info

Lupa Kata Laluan My Sejahtera. Untuk tukar kata laluan pula, anda hanya perlu: Saya lupa kata laluan my sejahtera dan nak dapatkan balik sijil vaksin saya dan tanggungan saya di my sejahtera macamana saya nak dapatkan sijil tersebut. Masukkan no telefon anda dan klik submit. Pertama sekali, anda perlu pastikan bahawa aplikasi mysejahtera masih lagi ada dalam telefon bimbit. Masukkan kata laluan lama dan masukkan kata. Anda akan terima sms dari mysejahtera, dan klik pautan pada sms tersebut. Jika lupa password mysejahtera, reset guna sms.

Lupa Password My Sejahtera / Semua Merk! 5 Cara Membuka Lupa Pola HP
Lupa Password My Sejahtera / Semua Merk! 5 Cara Membuka Lupa Pola HP from alsakhinah.blogspot.com

Untuk tukar kata laluan pula, anda hanya perlu: Masukkan kata laluan lama dan masukkan kata. Pertama sekali, anda perlu pastikan bahawa aplikasi mysejahtera masih lagi ada dalam telefon bimbit.

Lupa Password My Sejahtera / Semua Merk! 5 Cara Membuka Lupa Pola HP

Pertama sekali, anda perlu pastikan bahawa aplikasi mysejahtera masih lagi ada dalam telefon bimbit. Jika lupa password mysejahtera, reset guna sms. Saya lupa kata laluan my sejahtera dan nak dapatkan balik sijil vaksin saya dan tanggungan saya di my sejahtera macamana saya nak dapatkan sijil tersebut. Untuk tukar kata laluan pula, anda hanya perlu: